Om Heaven Spa

En himmelsk oase midt i storbyen.

Velkommen!

Hos Heaven Spa får du eksklusive spa-oplevelser og skønhedsbehandlinger til krop og ansigt udført af professionelt uddannet personale.

Er du på jagt efter en god portion selvforkælelse, en oplevelse for en gruppe venner eller den perfekte gave til kæresten? Hos Heaven Spa har vi sammensat en lang række eksklusive behandlinger til både enkeltpersoner og grupper.

Gå på opdagelse her på siden, og find ud af, hvad der passer til lige netop dine behov. Og book en tid direkte via vores bookingformular.

Hvis du har spørgsmål til behandlingerne eller særlige ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. (+45) 31 772 772. Så tager vi en snak og finder en løsning, der opfylder netop dine behov.

Har du f.eks. problemer med din hud? Eller trænger du til at få gløden tilbage? Så giv din hud – og dig selv – et boost med én af vores mange skønne ansigtsbehandlinger, som du kan læse mere om her.

Prøv vores super populære Fisk Spa med Garra Rufa fisk, som giver ekstremt bløde fødder.

Vi elsker at forkæle vores gæster, og én ting tør vi godt love! Når du forlader Heaven Spa, er det i en mere afslappet, gladere og genopfrisket udgave af dig selv.

Her finder du os!
Vi holder til i hjertet af det gamle København – kun 5 min. fra Nørreport og 10 min. fra Københavns Hovedbanegård og med gode parkeringsmuligheder.

Vi glæder os til at se dig.